Spring naar hoofd-inhoud

Let’s swing

  • Complete tent Swing overtuigt met topkwaliteit en vele nuttige details
  • Effectieve ventilatie voorkomt condensvocht en verbetert het klimaat in de tent

Baunatal. Aantrekkelijk design, decente kleur, grote ramen – de complete tent Swing overtuigt op het eerste gezicht. En ook bij nadere beschouwing weet de tent te overtuigen, want dwt-Zelte bewijst met dit model met zijn vele slimme functies en details nog maar eens zijn lange ervaring bij de productie van kwalitatief hoogwaardige voortenten.

 

Puur qua uiterlijk valt bij de Swing de stijlvolle, donkergrijze kleur met de contrastrijke witte vensterramen op. Een blikvanger, die een goed figuur slaat voor de meeste typen voertuigen. Qua uitrusting overtuigt de Swing op alle aspecten: voor- en zijwanden zijn uitneembaar, wat de opbouw eenvoudig maakt. Beide zijwanden kunnen onderling worden verwisseld en dat geldt ook voor de helften van de voorwand; de kampeerder kan dus de ingangsdeur verplaatsen. Een bijzonderheid: alle wanddelen – ook de zijwanden – kunnen worden neergeklapt, waardoor een veranda ontstaat; luchtiger kan men in de zomer niet in een tent zitten.

 

Veelzijdige ventilatiemogelijkheden tegen condensvocht en voor een optimaal klimaat

 

Om ook bij gesloten zijwanden regelmatig een goede luchtverversing te laten plaatsvinden, heeft de Swing talrijke ventilatiemogelijkheden. Twee gaasvensters rechts en links in de voorwand dienen evenzeer voor circulatie als de ventilatievensters van muskietengaas in de zijwanden, die voor een effectieve dwarsventilatie zorgen. De vensterklep van het ventilatievenster is oprolbaar of kan als ventilatiekap naar buiten worden geklapt en zorgt zo ook bij slecht weer voor een goede ventilatie in de tent. De gaasvensters in de voorwand zijn afsluitbaar met folieflappen. Voor een aangenaam klimaat laat de gevelontluchting in de gevel van de Swing warme lucht ontsnappen.

 

Hoogwaardige materialen en heel veel toebehoren

 

Als reis- en seizoenstent ontworpen, bestaan dak en wanden uit polyesterdoek met een coating aan de buitenzijde. Het materiaal is bestand tegen verrotting en weerbestendig en bovendien is het afspoelbaar, zodat het eenvoudig gereinigd kan worden. Om de vorming van condensvocht tegen te gaan, is het materiaal tevens waterdampdoorlatend. En: in tegenstelling tot pvc is het lichtdoorlatend, wat binnen in de tent voor een aangename sfeer zorgt. Voor stabiliteit zorgt het stalen frame van 25 x 1 millimeter dik. Dankzij de slimme keuze aan materialen is de Swing aangenaam licht en toch zeer stabiel voor gebruik als seizoenstent. Voor kampeerders die de Swing overwegend als reistent gebruiken, is optioneel ook een aluminium frame verkrijgbaar.

 

Met overig dwt-toebehoren kunnen bezitters van een Swing hun voortent naar eigen wens uitrusten: bijvoorbeeld met de luifel Shadow Module, die voor veel schaduw vóór de tent zorgt en met voor- en zijwandmodules tot een tweede voortent kan worden uitgebreid. Of met een erker, waarvan de aanbouw zowel aan de rechter als ook aan de linker zijwand mogelijk is. De erker creëert extra wooncomfort of vormt in combinatie met een slaaptent de extra slaapkamer. Voor seizoenskampeerders wordt bovendien de optionele wielkastafdekking en tochtstrook met afsluitbare muskietengaasinzetstukken aanbevolen.

 

De Swing is leverbaar in twee dieptes – 240 of 300 centimeter – en tien maten vanaf 1.690,-- euro. Inbegrepen bij de levering zijn tenthuid, frame, gordijnen, spanmateriaal, wielkastafdekking en tochtstrook en twee opbergzakken.

https://dwt-zelte.de/wohnwagenvorzelte/ganzzelte/swing-300.html

Op de dwt-website hebben mensen met een caravan nu de mogelijkheid stofstaaltjes kosteloos te bestellen en zo de stof reeds vóór de aankoop van de tent te leren kennen: https://dwt-zelte.de/service-uebersicht/stoffproben.html.

Aanvullend zijn op de gloednieuwe adviespagina’s nog veel meer nuttige tips en informatie in verband met kamperen beschikbaar: https://dwt-zelte.de/ratgeber.html.

Met de in twee dieptes verkrijgbare complete tent Swing in elegant grijs slaat uw voertuig een goed figuur.