Spring naar hoofd-inhoud

ONLINE-BESTELAANVRAAG

INCLUSIEF INDIVIDUEEL ADVIES

Individueel advies staat bij dwt altijd centraal. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat u zich niet alleen voelt met het uitgebreide assortiment. Vanaf nu kan u ons online een bestelverzoek sturen. U heeft hier twee opties:


1.) U WEET REEDS DE OMLOOPMAAT VAN UW CARAVAN

U kent de afmetingen van uw caravan al en daarmee de benodigde voortentmaat. In dit geval kunt u de juiste maat selecteren uit de informatie over de tent in de prijstabel.


2.) U WEET DE GEWENSTE MAAT NIET

U weet niet welke maat u nodig heeft. Gebruik dan eenvoudigweg de "Aanvraag" -link met het winkelwagen-symbool in de rechterbovenhoek onder de hoofdfoto op de betreffende productpagina. Als u erop klikt, wordt u doorgestuurd naar een selectiepagina. Afhankelijk van het tentmodel vind je daar de verschillende maten. Als u een complete tent heeft geselecteerd, wordt u automatisch naar de maatconfigurator geleid. Hier selecteert u uw voertuigmodel, het bouwjaar, de serie en het type en ontvangt u onmiddellijk het juiste maatadvies. Klik hierop in onderstaande tabel.


INDIVIDUEEL ADVIES

In de volgende stap (voor variant 1 en variant 2) volgt persoonlijke informatie inclusief een terugbelovereenkomst, omdat we in direct gesprek met u verdere details kunnen verduidelijken. Bijvoorbeeld de locatie en/of vloer hier wordt aanbevolen. Afhangend van het gebruik. We kunnen ook met u praten over handige toebehoren. En last but not least, we kunnen uw vragen beantwoorden en verduidelijken of de voortent die u wenst echt aan uw behoeften voldoet of dat een ander model het betere alternatief is. Trouwens, online vragen zijn mogelijk voor alle tenten en veel van onze toebehoren.