Spring naar hoofd-inhoud

STOFSTAALTJES

HIER VINDT U GRATIS VOORBEELDEN VAN HET MATERIAAL

Hoe belangrijk degelijk en uitgebreid advies bij de aankoop van een voortent is, ervaren wij bij vele intensieve contacten tijdens de dagelijkse gang van zaken, per telefoon, tijdens vele gesprekken op de regionale beurzen, maar ook in onze eigen showroom in Baunatal. Voor iedereen die niet in staat is om de productpresentaties ter plaatse te bezoeken, bieden wij nu een heel bijzondere service.  Mensen die een voortent zoeken, kunnen nu gemakkelijk en online voor een brede selectie complete en deeltenten gratis stofstaaltjes aanvragen.

Het tentmateriaal heeft een centrale taak en geeft de voortent zijn eigen speciale karakter. De verwerkte tentstoffen moeten bij het vakantieprofiel van de kampeerders passen. Voor veel kampeerders zijn ook de stevigheid, de dikte, het gewicht en het onderhoud van het materiaal belangrijke argumenten en feiten. Met deze nieuwe oplossing nemen wij de keuzedruk bij u weg en bieden u tegelijkertijd de mogelijkheid om ons en onze kwaliteit aan de hand van deze staaltjes te beoordelen.

Naast de tastbare stofstaaltjes stellen wij klanten die een voortent zoeken verdere informatie over de desbetreffende tentmodellen ter beschikking op de productpagina's. 

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden!

Ik ben geïnteresseerd in: