Spring naar hoofd-inhoud

MOBIELE TENTEN

Er zijn tal van mogelijkheden om de leefruimte voor uw camper, buscamper of uw gedeeltelijk of volledig geïntegreerde camper uit te breiden. We vertellen u waar u op moet letten en laten u spannende en voordelige oplossingen zien.

Naar de mobiele tenten

REISEMOBILZELTE

Good News für Sie und Ihr teil- oder vollintegriertes Wohnmobil: In unserem großen Programm finden Sie mit Sicherheit das ideale Modell, um Ihr fahrbares Zuhause noch geräumiger, praktischer und gemütlicher zu machen. My Tent is my Castle! Wir inspirieren Sie!

Zu den Reisemobilzelten

LUIFELTENTEN

Van klein tot groot, gereduceerd of volledig uitgerust - met onze luifeltenten en luifelaanbouwdelen laten we u de indrukwekkende diversiteit zien van hoe uw voortent u extra beschermende ruimte kan bieden.

Naar de luifeltenten

Luifels

De luifel is ideaal wanneer bescherming tegen de blakende zon noodzakelijk is. Ze is even geschikt voor minimalisten als voor kampeerders die een luifel als aanvulling op hun uitrusting willen meenemen.

Naar de luifels

Uitvoering

Naast het omvangrijke assortiment aan tentmodellen bieden wij u ook een heleboel nuttige toebehoren. Deze nuttige extra’s zorgen voor een volledig aangenaam oponthoud op de camping.
 

Naar de extra’s

Campingtenten

Voor een langer verblijf op de camping raden we u onze klassieke steilwandtenten Hacienda en Villa aan. Dankzij het gebruik van stevig materiaal in het dak en in de wanddelen onderscheiden beide steilwandtenten zich van de bekende koepel- en tunneltenten uit licht polyesterdoek.

Naar de campingtenten

Onze speciale tenten

Laten we je overtuigen!

UITVOERING

Vaak zijn het de kleine dingen die het grote geheel afmaken en individualiseren. Verhoog de veiligheid, bescherming en comfort. Let op onze extra's.

Uitvoering

EASY

Als u waarde hecht aan een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding, dan moet u ons tentassortiment easy bekijken. easy – dat zijn geselecteerde complete tenten, deeltenten en camperen bustenten in de bekende hoge kwaliteit van dwt.

Naar onze Easy-modellen

SALE

Wer die Urlaubskasse schonen will, findet in unseren Preisknüllern das richtige Vorzeit zum kleinen Preis. Unsere Sonderangebote sind echte Schnäppchen, erfüllen aber wie jedes Zelt unsere strenge dwt-Qualität.

Zu unseren Preis-Angeboten

Features

Wat onze tenten kunnen doen!


Het bijzondere: onze bestelaanvragen

U kunt ons nu online een bestelaanvraag sturen.

Bijzonderheid: In een aansluitend gesprek kunnen we met u vedere details bespreken. Bijvoorbeeld over de locatie van de tenten en of een vloer aan te raden is. Ook kunnen we u over het gebruik, de accessoires en de juiste tent adviseren. En last but not least kunnen wij uw vragen beantwoorden en duidelijk maken of de gewenste tent daadwerkelijk aansluit bij uw wensen of dat een ander model wellicht een beter alternatief is.

Heeft u hulp nodig?