Spring naar hoofd-inhoud

Uitgebreide service

is voor ons vanzelfsprekend

Met gedetailleerd advies over de juiste tent - want de verschillen tussen onze tentmodellen zijn net zo divers als de mogelijke toepassingen. Daarom nemen onze deskundige dealers veel tijd om uw vragen over uw individuele wensen te beantwoorden. Bij ons stopt service ook niet nadat je een tent hebt gekocht. Mocht er iets kapot gaan in uw tent, dan repareren wij de schade uiteraard. Individuele wijzigingen zijn ook mogelijk voor de modellen in de comfort- en luxeklassen.

 

Dealer in uw buurt

Onze online zoekfunctie voor handelaren toont u de rechtstreekse weg naar de dichtstbijzijnde vakhandelaar. Hier kunt u ook speciaal naar handelaren met een dwt-showroom zoeken.

Naar de zoekfunctie voor handelaren

Beursdata

Bezoek ons toch eens ter plaatse! Aan de volgende jaarbeurzen nemen wij deel. U hebt voor deze termijnen geen tijd? Geen probleem: in Baunatal worden onze tenten gedurende het hele jaar tentoongesteld. Hier kunt u de tenten in volle grootte beleven en beoordelen.

Naar onze beursvertegenwoordigingen

Maatoverzicht

De hier vermelde aanbevolen maat berust niet enkel op de meting van de omtrekmaat maar houdt eveneens rekening met de verhouding tussen de gevelmaat, de opbouwbreedte en de hoogte van de caravan.

Naar onze matenconfigurator

Opbouwaanwijzing

De opbouwhandleidingen verklaren u stap voor stap de opbouw van de tent en bieden belangrijke tips voor het onderhoud en het behoud van de kwaliteit.

Naar de opbouwhandleidingen

Showroom

Wir bieten Ihnen als Unterstützung des Fachhandels die Möglichkeit, in einem speziellen Ausstellungsraum die Zelte in voller Größe zu erleben und zu begutachten.

Zu unserem Showroom

Stofstaaltjes aanvragen

Maak uzelf reeds vóór uw vakantie enigszins vertrouwd met uw tent. Voor een groot aantal van onze dwt-tenten kunt u gratis stofstaaltjes naar u thuis laten opsturen en deze in alle rust onderzoeken. Precieze informatie bij de toestand en het materiaal leveren wij natuurlijk mee.

Naar de aanvraag van stofstaaltjes

Catalog-Download

Op deze pagina heeft u toegang tot alle catalogi betreffende de dwt-tenten. U kunt deze als pdf downloaden. Naast het precieze overzicht van actuele producten heeft u zo ook informatie over ons assortiment dat wij tot nu toe hadden.

Naar de catalogi

Productvergelijking

Met onze productvergelijking kunt u diverse tenten in de categorieën complete tenten of deeltenten aan de hand van hun eigenschappen en kenmerken direct met elkaar vergelijken.

Naar de productvergelijking