Spring naar hoofd-inhoud

Thema “Voortent caravan”: het volledige programma daarvan vindt u hier

Uw caravan kan nog zo comfortabel zijn. De naadloos aansluitende voortent zal die nog eens extra verrijken. En niet alleen omdat u en uw dierbaren zo meer ruimte krijgen, maar ook omdat dat speciale kampeergevoel dan nóg authentieker wordt en u dichter bij de natuur bent. Rond het onderwerp “Voortent caravan” wacht u bij ons het volledige programma:

 

  • ontwikkeld, geconfigureerd en vervaardigd met meer dan 35 jaar ervaring.
  • Met de nadruk op de hoogste kwaliteit.
  • Gedreven door de wens om uw persoonlijke behoeften vóór de aankoop zodanig te begrijpen, dat er ook op de lange termijn niets meer te wensen overblijft.

Waarom een caravanvoortent?

Eén basisvraag, vele antwoorden. Welke voor u van belang zijn, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren: u krijgt vlak voor uw caravan meer ruimte om te zitten, gemoedelijk te genieten, spullen te bewaren en weg te ruimen, en zelfs om te slapen. Door uw caravan uit te breiden bent u nog dichter bij de natuur en blijft u toch heel goed beschermd tegen zon, wind, regen, vocht, tocht en insecten. De voortent aan de caravan zal bovendien uw privacy verbeteren en garandeert zelfs op druk bezochte campings dat u zich comfortabeler voelt.

Caravan met voortent combineren: hoe viert u het liefst vakantie?

In ons omvangrijke programma met voortenten van verschillende types vindt u vast wel uw favoriete model. Doorslaggevend voor uw perfecte keuze is nu wat voor u uw “lievelingsvakantie” is. Bent u bij het kamperen graag “plaatsgebonden” en wilt u weken of maanden op dezelfde locatie blijven? Kies dan liever voor een voortent met een solide frame. Rijdt u graag al na een paar dagen verder en zet u uw tent het liefst met een paar snelle handelingen op? Dan zou u kunnen denken aan een opblaasbare voortent met geïntegreerd luchtslangsysteem (Air-In-tent) of een lichte zonneschermvoortent.

Zonneschermtenten

Zonneschermtenten zijn een optie als uw caravan al een zonnescherm heeft, dat u met slechts weinige handelingen zijdelings tot op de grond omlaag wilt uitbreiden of in een complete voortent wilt veranderen. Daarvoor bieden wij verschillende hoogwaardige aanbouwdelen ter uitbreiding aan de zijkanten en aan de voorkant. Een alternatief in ons programma zijn tenten met zijdelen en een stabiel tentdak voor verankering aan de rand van het zonnescherm. Een dergelijk tentmodel is geschikt als het zonnescherm moet worden gespaard of de functionele grenzen bereikt:

Naar de luifel aanbouwdelen

Luifels

Luifels kunt u snel en moeiteloos spannen, om zo vóór de caravan effectieve bescherming tegen zon en uv-straling te krijgen. Deze bieden wij eveneens aan in meerdere kwalitatief uitstekende productversies. Wat vooral fijn is, is dat u genoeg heeft aan een klein frame en ze vederlicht en gemakkelijk te monteren zijn, en dus ideaal voor ultrasnel opbouwen en afbreken als u weer verder reist.

Luifels


Complete tenten

Complete tenten zijn ideaal als u meerdere weken of maanden op een vaste staplek wilt blijven. Permanent kamperen, all-seasoncamping, reiscamping? Geen probleem! Daarvoor bieden zij u qua materiaal, verwerking en uitrusting de nodige hoge belastbaarheid, ook bij wisselend weer en onverwachte weersomslag. In opgebouwde toestand strekken ze zich uit over de gehele lengte van de caravan en bieden zo de meeste ruimte. Hier vindt u een overzicht van de leverbare modellen, hun uitvoering en de details:

Naar de complete tenten

Deeltenten

Deeltenten hebben een kleiner formaat. Ze dekken - zoals de naam al zegt - slechts een deel van het zijvlak van de caravan af. Daardoor is opbouwen en afbreken gemakkelijker. Ook de pakmaat is kleiner en men kan zonder al te veel moeite van locatie wisselen.

Naar de deeltenten

Campingvoortent, reisvoortent of standvoortent: bepalend is wat u ermee wilt ondernemen en beleven tijdens de mooiste tijd van het jaar. Verdere criteria zijn de omloopmaat en de lengte van het voorhanden zijnde peesprofiel aan de caravan. Alleen als deze waarden tot in detail bij de bestelde voortent passen, kan een dichte en solide eenheid ontstaan tussen uw caravan en de tent.

 

Wij maken het complete afstemmingsproces zo gemakkelijk voor u als nooit tevoren, met ons individuele online advies, de unieke dwt-matenconfigurator en een gratis bestelling van stofstaaltjes.

Niet lang zoeken, maar vinden – en online bestellen

Grote caravanvoortent met veel ruimte? Kleine, lichte caravanvoortent met flexibiliteit en flair? Permanente voortent voor een maandenlang verblijf op de camping? Opblaasbare caravanvoortent voor extra mobiliteit bij het kamperen? In het veelzijdige programma van de dwt-voortenten kunt u uw persoonlijke favoriete model vinden en – als u wilt – meteen bestellen. Dat gaat heel gemakkelijk via onze online bestelaanvraag, op basis waarvan gekwalificeerde experts de door u verstrekte afmetingen, maten en details nauwkeurig op consistentie controleren.

U heeft twee opties op de betreffende productpagina's:

  1. U weet de omloopmaat van uw caravan en dus de vereiste maat van de voortent. In dat geval kunt u in de prijstabel de betreffende maat bij de tent kiezen.
  2. U weet de vereiste maat nog niet. Dan gebruikt u de link “Bestelaanvraag” bij het winkelwagentje bovenaan rechts op de betreffende productpagina. Via die link komt u uit bij een keuzepagina. Als u voor een complete tent heeft gekozen, komt u automatisch bij de matenconfigurator uit.

Bijzonderheid: tijdens het gesprek na uw bestelling kunnen wij verdere details bespreken; bijvoorbeeld over de staplek, het grondzeil, de toepassing en nuttige accessoires. Hierbij kan ook nog eens de centrale vraag worden besproken of de bestelde tent echt naadloos op uw eisen aansluit.

Onze speciale tenten

Laat u overtuigen!

EASY

Als u waarde hecht aan een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding, dan moet u ons tentassortiment easy bekijken. easy – dat zijn geselecteerde complete tenten, deeltenten en camperen bustenten in de bekende hoge kwaliteit van dwt.

Naar onze Easy-modellen

SALE

Wie zuinig met zijn vakantiegeld wil omgaan, vindt bij onze koopjes de juiste voortent tegen een lage prijs. Onze speciale aanbiedingen zijn echte koopjes en voldoen toch zoals elke tent aan de strenge dwt kwaliteitsvoorschriften.

Naar onze prijsaanbiedingen

SPECIALS

Onze "speciale modellen" bieden oplossingen voor bepaalde caravans waarvan het ontwerp buiten de norm valt omdat ze hoger zijn, zoals hefbedcaravans, of de leidingbaan volgt een andere lijn. Er zijn ook andere modellen zoals de Curve-luifel, die de "Red Dot Design Award" heeft ontvangen. Met “Hobby Landhaus” laten we ook speciale wensen uitkomen.

Naar onze speciale modellen

HUBBETT-CARAVANS

Besitzer von Hubbett-Caravans sind hier richtig. Dieses Symbol kennzeichnet die entsprechenden Schnitte bei ausgewählten Teil- und Ganzzelten sowie Sonnendächern.

Naar onze hefbed voortenten

Features

Wat onze tenten kunnen doen!


Heeft u hulp nodig?

FAQs


Welke caravanvoortenten zijn er?

In het zeer gedetailleerde productprogramma van dwt Zelte worden voortenten voor caravans in vier categorieën aangeboden: als complete tenten, deeltenten, zonneschermtenten en luifels. Afhankelijk van de afzonderlijke productconcepten zijn dwt-voortenten met frame of een geïntegreerd luchtslangsysteem als opblaasbare caravanvoortenten verkrijgbaar. Afhankelijk van het gebruikte materiaal, de verwerking en de uitrusting zijn ze geschikt voor de meest uiteenlopende vakantievormen bij het kamperen. Wat altijd belangrijk is, is het inleidende adviesgesprek vóór de aankoop!


Welke caravanvoortent is de juiste voor mij?

Om heel wat jaartjes plezier te kunnen beleven aan de gekochte caravanvoortent moet het gekozen model aansluiten bij de persoonlijke voorkeuren bij het kamperen en uiteraard ook bij de afmetingen van de caravan. In dit complexe keuze- en afstemmingsproces wordt bij dwt Zelte niets aan het toeval overgelaten. Daarvoor zorgen handige dienstverleningen zoals het individuele online advies en de nauwkeurige plausibiliteitscontrole bij online bestelaanvragen.


Welke voordelen bieden dwt-voortenten voor caravans?

In elk voortentmodel van het merk dwt Zelte zit meer dan 35 jaar aan gespecialiseerde expertise in constructie, materiaal, uitrusting, vervaardiging en toepassing. Kwalitatief uitmuntend is bij dwt Zelte met name ook het adviesproces. Daarbij wordt vóór de online aankoop of vóór de bestelling bij de specialist rekening gehouden met alle relevante parameters, zodat de klant exact de juiste tent voor het geplande toepassingsdoel krijgt.