Spring naar hoofd-inhoud

Voortenten

COMPLETE TENTEN

Complete tenten worden over de volledige lengte van de caravan ingetrokken en zijn met koorden met de caravan verbonden. Wij bieden u een ruim assortiment van modellen: van het instapmodel voor een gunstige prijs tot de individueel op maat gemaakte tent en verschillende tentdieptes tot 350 cm.

Naar de geheel ingetrokken tenten

DEELTENTEN

Deeltenten worden slechts voor een deel in de rail van de caravan vastgemaakt. Of u nu op zoek bent naar een reistent of tent voor het hele jaar, bij ons vindt u tussen de meest uiteenlopende modellen, stoffen en framecombinaties precies wat u zoekt.

Naar de deeltenten


Luifeltenten

Wilt u uw bestaande voortent aanvullen en uitbreiden? Wij bieden u een grote verscheidenheid aan wandmodules en uitvoeringen waarmee u uw voortent kunt aanpassen van zonwering tot een comfortabele en hoogwaardige voortent.

Naar de luifel aanbouwdelen

Luifels

Luifels zijn ideaal als bescherming tegen de felle zon nodig is. Ze zijn zowel voor minimalisten als voor vele andere kampeerders die naast hun uitrusting ook graag gebruik maken van een extra accessoire de ideale oplossing.
 

Luifels


Maatoverzicht

Entscheidend für die Wahl des passenden Zeltes ist die richtige Größe. Der dwt-Größenkalkulator hilft Ihnen, das richtige Umlaufmaß zu ermitteln. Dies benötigen Sie, um die passende Zeltgröße zu bestimmen.
 

Maatoverzicht

Uitvoering

Naast het omvangrijke assortiment aan tentmodellen bieden wij u ook een heleboel nuttige toebehoren. Deze nuttige extra’s zorgen voor een volledig aangenaam oponthoud op de camping.
 

Uitvoering

Campingtenten

Voor een langer verblijf op de camping raden we u onze klassieke steilwandtenten Hacienda en Villa aan. Dankzij het gebruik van stevig materiaal in het dak en in de wanddelen onderscheiden beide steilwandtenten zich van de bekende koepel- en tunneltenten uit licht polyesterdoek.

Campingtenten


Onze speciale tenten

Laat u overtuigen!

EASY

Als u waarde hecht aan een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding, dan moet u ons tentassortiment easy bekijken. easy – dat zijn geselecteerde complete tenten, deeltenten en camperen bustenten in de bekende hoge kwaliteit van dwt.

Naar onze Easy-modellen

SALE

Wie zuinig met zijn vakantiegeld wil omgaan, vindt bij onze koopjes de juiste voortent tegen een lage prijs. Onze speciale aanbiedingen zijn echte koopjes en voldoen toch zoals elke tent aan de strenge dwt kwaliteitsvoorschriften.

Naar onze prijsaanbiedingen

SPECIALS

Onze "speciale modellen" bieden oplossingen voor bepaalde caravans waarvan het ontwerp buiten de norm valt omdat ze hoger zijn, zoals hefbedcaravans, of de leidingbaan volgt een andere lijn. Er zijn ook andere modellen zoals de Curve-luifel, die de "Red Dot Design Award" heeft ontvangen. Met “Hobby Landhaus” laten we ook speciale wensen uitkomen.

Naar onze speciale modellen

HUBBETT-CARAVANS

Besitzer von Hubbett-Caravans sind hier richtig. Dieses Symbol kennzeichnet die entsprechenden Schnitte bei ausgewählten Teil- und Ganzzelten sowie Sonnendächern.

Naar onze hefbed voortenten

Features

Wat onze tenten kunnen doen!


Het bijzondere: onze bestelaanvragen

U kunt ons nu online een bestelaanvraag sturen. U heeft hiervoor twee mogelijkheden op de respectievelijke productpagina's.

Ten eerste: u kent de omloop van uw caravan en daarmee de benodigde tentmaat al. In dit geval kunt u de juiste maat kiezen in de prijstabel onder de informatie over de tent.

Ten tweede u weet niet welke maat je nodig hebt. Gebruik dan gewoon de link "Aanvragen" met het winkelwagensymbool rechtsboven onder de hoofdafbeelding op de betreffende productpagina. Wanneer u hierop klikt, wordt u doorgestuurd naar een selectiepagina. Als je een hele tent hebt gekozen, kom je automatisch uit bij de maatconfigurator.

Bijzonderheid: In een aansluitend gesprek kunnen we met u vedere details bespreken. Bijvoorbeeld over de locatie van de tenten en of een vloer aan te raden is. Ook kunnen we u over het gebruik, de accessoires en de juiste tent adviseren. En last but not least kunnen wij uw vragen beantwoorden en duidelijk maken of de gewenste tent daadwerkelijk aansluit bij uw wensen of dat een ander model wellicht een beter alternatief is.

Heeft u hulp nodig?