Spring naar hoofd-inhoud

Orde scheppen

Hoe het overzicht te houden, zelfs met weinig ruimte.Heeft u onderweg te weinig opbergruimte en staat uw voortent al vol, terwijl u nog maar net gearriveerd bent? Dit geldt voor veel vakantiegangers. Want de meeste caravans en campers bieden maar een paar vierkante meter leefruimte. Daarom is het verstandig om vanaf het begin alles op orde te houden. Bijvoorbeeld met de robuuste schuurtenten “Store” en “Cabina”. Veel van onze voortenten kunnen ook worden uitgebreid met een erker voor extra opberg- of slaapruimte. 

 

Ook onderweg bent u bij ons thuis. Wij zetten ons hier met heel ons hart en met meer dan 30 jaar ervaring als tentenbouwer voor in.

Claus Winneknecht / Directeur dwt

Praktische ruimtemakers: schuurtenten en erkersEen schuurtent is een bijzonder handige uitvinding. Eindelijk is alles veilig en vooral schoon en droog opgeborgen, waardoor je meer ruimte en bewegingsvrijheid hebt in de eigenlijke tent. De schuurtenten zijn geschikt voor allerlei zaken die niet in de voortent of buiten opgeborgen mogen worden. Denk hierbij aan kampeermeubilair, fietsen, speelgoed en sportartikelen. De schuurtent kan eenvoudig naast de voortent of naast de caravan/ camper worden opgesteld.

 

Cabina

De schuurtent is een goede plek om dingen in op te bergen die niet buiten horen. De voorwand is voorzien van overdekte gevelventilatie voor een betere ventilatie in de tent. De achterwand is tevens voorzien van een groot ventilatieraam en een buitenklep. De schuurtent heeft een oprolbare ingang. De hoeken van het dak hebben geïntegreerde stormbandadapters voor een optionele stormbandset plus.

Naar de schuurtenten


 

Store

Voor deze schuurtenten worden bijzonder robuuste, slijtvaste polyesterweefsels gebruikt die aan beide zijden gecoat en wasbaar zijn. In combinatie met het 25 mm stalen frame een duurzame en stabiele tent. Ideaal voor het opbergen van meubels of sportuitrusting. Voorwand is voorzien van een oprolbare entree. De voorwand en achterwand met overdekte gevel hoge ventilatie voor een betere ventilatie in de tent.

Naar de schuurtenten


Erkers zijn net zo praktisch. Deze worden direct aande voortent bevestigd en creëren slaap- of opbergruimte. Ze zijn verkrijgbaar met een lessenaarsdak of geveldak. Ze zijn via een dubbel kederprofiel met de voortent verbonden. De tentzijwand dient als afscheiding. Ramen en een roldeur zorgen voor de nodige dwarsventilatie.

 

Erker lessenaardak

  • met gaas- of folieraam en afsluitbaar met een folief lap door ritssluiting; naar de zijkant wegrolbare deur (staldeureffect); binnen of buiten te spannen; frame in 22 x 1 mm staal.

Naar de erkers


 

Erker geveldak

  • met naar de zijkant wegrolbare deur (staldeureffect); gaas- of folieraam, afsluitbaar met een folieflap met ritssluiting; traploos positioneerbare spanning van de slikrand; frame in 25 x 1 mm staal.

Naar de erkers


 

Ordnung auf einen Blick: Das dwt-ServicebuchEr zit een kern van waarheid in deze wijsheid: belangrijke documenten zijn vaak niet waar ze moeten zijn op het beslissende moment. Om ervoor te zorgen dat de kampeerder tijdens zijn welverdiende vakantie niet in deze lastige situatie komt, ontvangt de koper van een volledige of gedeeltelijke tent een compact serviceboekje van dwt met alle belangrijke informatie. Het zit boordevol praktische inhoud.Om de niet altijd makkelijke montage van de tent zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn uitgebreide montage-instructies en verder nuttig advies bijgevoegd. Daarnaast geeft dwt tips over het omgaan met diverse uitrustingsdetails zoals gordijnen, regengoten of stormspanelementen. Het boek bevat ook effectieve onderhoudstips voor jarenlang zorgeloos plezier van de tent. Tot slot wordt alle consumenteninformatie vermeld die in acht moet worden genomen bij een klacht, reparatie of zelfs bij het bestellen van reserveonderdelen. Belangrijk voor de tenteigenaar: Het controlegedeelte van de garantie- en servicekaart is nodig bij eventuele reparaties of bij de behandeling van eventuele klachten.

 

  • Paklijsten zorgen ervoor dat alleen het hoogst noodzakelijke meekomt en dat je ook op vakantie kunt bijhouden wat je hebt meegebracht. Bovendien drijft elke extra kilo het brandstofverbruik op.
  • Geef dingen een vaste plek en behoud dit systeem indien mogelijk. Dit bespaart u het gedoe van zoeken en chaos.
  • Neem een waslijn mee. Je kunt ze overal spannen, zelfs in het voertuig, zodat je altijd een plek hebt om bijvoorbeeld handdoeken te drogen. Een telescopische stang zorgt bovendien snel en eenvoudig voor extra ophang- en droogruimte.
  • Geen vuile schoenen in de auto of tent! Slippers of douchemutsen, die je gewoon over de vieze zolen trekt, helpen hier. En ze nemen nauwelijks ruimte in beslag.
  • Gebruik opbergdozen voor bestek, servies en kruiden.
  • Vergeet je vuilniszakken, medicijndoosje en gereedschap niet.
  • Reflecterende band helpt je zelfs 's nachts je tent te vinden.

TassenTent-draagtas

Ruime tas van slijtvast polyesterweefsel, met aan de voorzijde muggengaas voor optimale ventilatie. Een ingenieus riemsysteem kan de tas verkleinen zodat ook de hengels perfect passen. Accessoires: inclusief verstelbare schouderriem.

Naar de accessoires

Tas voor tentstokken

Materiaal: Robuust Oxford-polyester, binnenzijde gecoat. Voor een goede ventilatie is bovenin een brede ventilatiestrook aangebracht. Accessoire: incl. verstelbare schouderriem.

Naar de accessoires

Accessoiretas

Voor gordijnen, afspanartikelen, wiel-/windkap – of als reistas! 2 handgrepen en schouderriem, 2 buitenvakken, 1 binnenvak met ritssluiting.

Naar de accessoires

Voor nog meer ruimteShadow Modul

Biedt veel schaduw en ruimte voor uw tent! De modulevariant biedt u de mogelijkheid om het dak, de zijwanden en voorwand afzonderlijk van elkaar te bestellen! Universeel bruikbaar.

Naar de tent

Reinigung und Pflege

Für uns bei dwt sind Langlebigkeit und Qualität eines Zeltes essentiell. Nur wenige Handgriffe zur Pflege Ihres Zeltes ermöglichen, dass Sie noch viele Jahre nach dem Kauf Freude an Ihrem dwt-Zelt haben.

Zu Reinigung und Pflege

Materialien

Scheurweerstand, waterdrukbestendigheid, licht- en weerechtheid spelen bij het ontwerpen en ontwikkelen van dwt-tenten een centrale rol.

Materialien

Belüftung

Richtiges Lüften ist das A und O im Zelt. Wir haben in jedem Modell ausreichend Möglichkeiten, die bei jedem Wetter für ein angenehmes Klima sorgen.

Zur Belüftung