Spring naar hoofd-inhoud

ACCESSOIRES

GENIET VAN EEN ECHT WOONCOMFORT!

Hier vindt u tal van handige accessoires die de opbouw, de beveiliging, de verpakking en de opslag van uw tent gemakkelijker en eenvoudiger maken.

 

Tent-draagtas

De tas van robuust polyesterweefsel is voor een optimale ventilatie aan de kopse zijden voorzien van muskietengaas. Een geavanceerd gordelsysteem kan de omvang van de tassen verkleinen, zodat u hierin ook perfect de stokken kunt opbergen.

 

Tas voor tentstokken

Materiaal: Robuust Oxford-polyester, binnenzijde gecoat. Voor een goede ventilatie is bovenin een brede ventilatiestrook aangebracht. Accessoire: incl. verstelbare schouderriem.

Dubbeltaktpomp "Quick-Air-Press"

Met manometer, met diverse adapters

 

Electropomp ‘supporter’

Aansluiting met een DC 12X- KFZ Stekker en manometer instelbaar van 1 tot 15 psi. Inclusief verschillende ventielaansluitingen.

 

Super-Repair-Tape

Sluit kleine weefselschade aan de tent of luifel professioneel, krachtig en permanent af. Te bestellen 20 cm of meer.

 

Accessoiretas

Voor gordijnen, afspanartikelen, wiel-/windkap – of als reistas! 2 handgrepen en schouderriem, 2 buitenvakken, 1 binnenvak met ritssluiting.

Framespanner

Met dit hulpmiddel kan men gemakkelijk en snel werken. De haak klemt aan de buis en met het palmechanisme kan men de stok met de gewenste druk spannen.

 

Optimize your tent further

In order to configure a tent that is perfectly tailored to your needs, we offer you a wide range of extras and options, which are explained in more detail below.