Spring naar hoofd-inhoud

ACCESSOIRES

GENIET VAN EEN ECHT WOONCOMFORT!

Hier vindt u tal van handige accessoires die de opbouw, de beveiliging, de verpakking en de opslag van uw tent gemakkelijker en eenvoudiger maken.

 

Binnenhemel

De textiele binnenhemel van katoen-neteldoek creëert een aangename, gezellige ambiance in de tent. Vorming van condenswater neemt af en de temperatuur van de binnenruimte wordt erdoor verlaagd. Zie voor de prijs het desbetreffende tentmodel.

Dream

Materiaal/Uitvoering:
licht tentdoek, waterdichte kuipbodem van aan beide zijden gecoat bandmateriaal, met verstelbare banden en binnenzak voor het opbergen van kleine dingen.
Deze slaaptent past in veel tenttypes en tenterkers. Als u van plan bent om te installeren in een erker, selecteert u maat 3! De maten 1 en 2 zijn bedoeld voor installatie in een bustent of luifel.

Tent-draagtas

De tas van robuust polyesterweefsel is voor een optimale ventilatie aan de kopse zijden voorzien van muskietengaas. Een geavanceerd gordelsysteem kan de omvang van de tassen verkleinen, zodat u hierin ook perfect de stokken kunt opbergen.

 

Framespanner

Met dit hulpmiddel kan men gemakkelijk en snel werken. De haak klemt aan de buis en met het palmechanisme kan men de stok met de gewenste druk spannen.

 

Tas voor tentstokken

Materiaal: Robuust Oxford-polyester, binnenzijde gecoat. Voor een goede ventilatie is bovenin een brede ventilatiestrook aangebracht. Accessoire: incl. verstelbare schouderriem.

Klemsluiting GripStop

De buis wordt bij de vergrendeling niet beschadigd. De montage en de handling zijn zeer eenvoudig.

Accessoiretas

Voor gordijnen, afspanartikelen, wiel-/windkap – of als reistas! 2 handgrepen en schouderriem, 2 buitenvakken, 1 binnenvak met ritssluiting.

Vario-Clip Standard (type S)

Vario-Clip-elementen besparen het schroeven en zorgen voor comfort bij het gebruik alsook zekerheid. De speciale dakrail is in de standaarduitvoering vooruitgerust.

Vario-Clip Hobby (type H)

Vario-Clip Hobby (type H) voor de montage van de dakstokken aan Hobby caravans vanaf bouwjaar 2009-2014 en enkele types Fendt vanaf bouwjaar 2011

Vario-Clip Knaus/Tabbert/Wilk (type KG)

Vario-Clip Knaus/Tabbert/Wilk (type KG) voor de montage van de dakstokken aan caravans van Knaus en Wilk vanaf bouwjaar 2011 en aan de Kabe vanaf bouwjaar 2001/2002.

Tentstok bevestiging

Voor een extra bevestiging van de tentstokken in het tentdak of de tentwanden. Verhoogt de windstabiliteit en daarmee de stabiliteit van de voortent. Een set bestaat uit 5 tentstokbevestigingen en een lijm.

 

Super-Repair-Tape

Sluit kleine weefselschade aan de tent of luifel professioneel, krachtig en permanent af. Te bestellen 20 cm of meer.

 

Electropomp ‘supporter’

Aansluiting met een DC 12X- KFZ Stekker en manometer instelbaar van 1 tot 15 psi. Inclusief verschillende ventielaansluitingen.

 

Dubbeltaktpomp "Quick-Air-Press"

Met manometer, met diverse adapters

 

Optimize your tent further

In order to configure a tent that is perfectly tailored to your needs, we offer you a wide range of extras and options, which are explained in more detail below.

Wil je een tent bestellen?
VOLGENDE STAPPEN:
  • We nemen contact met je op.
    Zo zorgen we ervoor dat u de beste en meest geschikte oplossing krijgt.
  • Uw bestelling wordt door ons samengesteld en verzonden.