Spring naar hoofd-inhoud

Bella Air HQ

Air-In-tent met hoogwaardig HQ-doek

Het moderne Air-In-systeem van hoogwaardig HQ-doek (High Quality) maakt een snelle opbouw van de tent mogelijk. Grote tijdbesparing, minder handelingen, geringer gewicht. De beide luchtkamers worden met de pomp met dubbele werking snel met lucht gevuld. De afstandskussens in het dak stabiliseren bovendien het dakoppervlak.

 

Easy

Air In

Reistenten

Snel

HQ

Dakintrek:
ca. 280 cm + dakoverstek aan zijkant (80 cm)

Aanbrenghoogte:
ca. 235 – 250 cm

Materiaal:
Texolan 150 HQ (High Quality).

Dak:
uitgerust met rail van 7 mm en 6 mm, geschikt voor aanbouw aan zonneschermen.

Algemene uitrusting:
buiten af te spannen, gelaste naden, mogelijkheden voor afspannen bij stormachtig weer.

Voorwand:
met luifel aan voorzijde, drie ramen met transparante folie incl. gordijn, raam met transparante folie in het midden oprolbaar als entree.

Zijwanden:
beide zijwanden met gaasraam inclusief gordijn en afsluitbare folieflap door ritssluiting. Bovendien in het achterste gedeelte een wegrolbare deur; de ritssluitingen zijn afgedekt.

Constructie:
Air-In-systeem met een luchtslangdiameter van 10 cm; met 2 kamers en extra afstandskussens in het dak voor het verstevigen van het dakoppervlak.

 

Frameschetsen

Standaarduitvoering
Aanbevolen extra stokken

Tentdoek met Air-In-systeem, Air-In-afstandskussens, afspanmateriaal, pomp met dubbele werking en opbergzak.

materialDach05

Polyesterdoek Texolan 150 HQ = High Quality: bijzonder robuust ripstop polyesterdoek. Verstevigde, op regelmatige afstanden ingeweven draden in de richting van de ketting- en inslagdraad leveren optisch een ruitstructuur op en verhogen technisch de waarden van de doorscheurweerstand. De dichtheid van het doek wordt aan de onderzijde bereikt met een coating van silicone of polyurethaan.

vorderwand15

 

Vensterflappen met ritssluiting: het ventilatiegaas kan worden afgesloten met een doorzichtige folieflap. Beschermt tegen het binnendringen van regenwater.

 

seitenwaende19

 

Ventilatievenster met flap: de gaasvensters zijn afsluitbaar met een flap. Beschermt tegen het binnendringen van regenwater.

 

seitenwaende11

 

Zijwandgordijnen: zorgen voor een gezellige woonsfeer

 

ausstattung04

 

Flexibele trapspanner: Oneffenheden in de bodem kunnen beter worden gecompenseerd met de flexibele trapspanner.

 

ausstattung14

abgedeckte Reißverschlüsse

 

ausstattung15

Afgedekte ritssluitingen: bedekken de ritssluitingen van de vensterflappen en ingangen. Beschermt de ritssluitingen tegen vuil, vocht en UV-licht. Verlengt de levensduur en verbetert de werking.

 

ausstattung21

 

Stormbeveiliging: ondersteunt de afspanning van de tent in de grond. Voor optimale krachtenverdeling en voor een veilige stand.

 

Maat B x D in cm Gewicht in kg Prijs in € Speciale prijs in €  
1340 x 280 + 8022.0965,00 770,00

Aandrukstang: De speciale aandrukstang in combinatie met de schuimrubberstrook of luchtkussen Air In, de tent kan winddicht op de zijwand van de camper worden gebouwd.

Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Speciale aandrukstok aluminium (per stuk)29,50 -

Schuimrubberstrook: Deze wordt met klittenband aan de zijwand bevestigd en stabiliseert de wand in combinatie met de speciale drukstang op de caravan tegen wind.

Luchtkussen: het luchtkussen wordt met klittenband aan de zijwand bevestigd en stabiliseert de wand in combinatie met de speciale drukstang op de caravan tegen wind

Afstandskussenset: Vereist bij gebruik op de luifel (wandmontage). De afstandskussens worden met klittenband vastgemaakt en dicht de opening tussen de luchtslang en de caravanwand.

Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Schuimrubberstrook (per stuk)22,50 -
Luchtkussen Air-In (per stuk)55,00 -
Afstandskussen (voor montage aan cas. luifel)15,00 -
Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Wielflap en tochtstrook (set)35,00 -
Wil je een tent bestellen?
VOLGENDE STAPPEN:
  • We nemen contact met je op.
    Zo zorgen we ervoor dat u de beste en meest geschikte oplossing krijgt.
  • Uw bestelling wordt door ons samengesteld en verzonden.

Tip: Air-In-Systeem: Hier staan tempo en gemak voorop. De volledige opbouw of afbraak duurt slechts enkele minuten. Met Air In draagt u tot 30% minder gewicht met u mee!

Tip: Deeltenten worden in verschillende maten aangeboden. Let bij de keuze van uw deeltentmaat op de positie van de ingangsdeur, ramen en serviceluiken van uw caravan. De verticale afdichting van de voortent aan de caravan speelt een centrale rol met betrekking tot de wind- en weersbeschutting. Deeltenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt en kunnen naast in het midden ingetrokken ook rechts en links ingetrokken worden.

Informatie over het materiaal

Stofstalen van onze tenten kunt u gratis laten opsturen. Klik eenvoudig op de knop "Stofstalen bestellen" en vul vervolgens het formulier in.

Stofstalen bestellen