Spring naar hoofd-inhoud

Nieuw

Reistenten

Prijsvoordeel

Snel

Air In

Grondzeil

Rodeo Air

Rodeo Air maakt indruk met zijn functionaliteit en meerdere uitvoeringen zoals b.v. een extra diepe verbindingssluis met twee deuren. De petluifel beschermt de voorwand, tal van gaasinzetstukken zorgen voor een goede ventilatie in de tent.

 

Voor bussen met regengoothoogte van 180 tot 220 cm

Materiaal : Texolan 30, met PU-coating

 

Voorwand: met petluifel, groot raam met transparante folie incl. gordijnen in de linker helft, in de rechter helft een ingangsdeur die in gesloten toestand een groot ventilatieraam vormt (met afsluitbare buitenflap)

Zijwanden: met ventilatieraam (gaas/transparante folie) met transparant afsluitbare flap en gordijnen. Beide zijwanden zijn naar boven oprolbaar of omvormbaar in zonneluifel (2 uitzetstokken bijgeleverd)

Achterwand/sluis : achterwand oprolbaar op zijkant tot het midden of volledig afneembaar, verbinding aan het voertuig met een extra diepe sluis voorzien met deur de zijkanten. De sluis is voorzien met een holle zoom voor de sluisstok en voorbereiding voor koord- en magneetadapter. Zie ook gedetailleerde beschrijvingen van bevestigingen aan het voertuig!

Constructie: Air In systeem met luchtslang diameter van 10 cm, 2 luchtkamers, 3 afstandskussens Air In voor de diepte van de tent, GFK-stok voor de petluifel en sluisstok.

Uitrusting: aan binnenzijde gelaste naden.

Leveringsomvang: tentdoek, gordijnen, 2 uitzetstokken, GFK-stok voor voordak, sluisstok, afspanmateriaal, pomp met dubbele werking en draagzak.

Frameschetsen

Standaarduitvoering
Aanbevolen extra stokken

tentdoek, gordijnen, 2 uitzetstokken, GFK-stok voor voordak, sluisstok, afspanmateriaal, pomp met dubbele werking en draagzak.

Maat B x D in cm Gewicht in kg Prijs in € Speciale prijs in €  
1320 x 200 + 100870,00 695,00
Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Grondzeil (2-delig)45,00 -
Magneetadapterset75,00 -
Koordadapter-Set39,00 -
Klapzuigbevestiging (per stuk)45,00 -