Spring naar hoofd-inhoud

Picco Air

RUIMTEBESPAREND EN TOCH RUIM

Met de Picco en Picco Air bieden we een tentmodel aan in twee verschillende uitvoeringen. U heeft de keuze tussen een traditioneel frame of een luchtslangconstructie. Klein van stuk en toch ruim. Snel en eenvoudig op te zetten.

Easy

Reistenten

Snel

Air In

Grondzeil

Voor bussen met een goothoogte van 180 - 220 cm.

Materiaal: Texolan 30, PU-gecoat.

Voorwand:
Twee heldere folieramen, voorzien van gordijnen; ingang kan worden opgerold en geopend als luifel. Boven de toegangsdeur zit een ventilatiegaas met een ventilatieklep. De Picco Air heeft ook een gaaspaneel die achter de toegangsdeur opzij kan worden gerold en middels een ritssluiting kan worden afgesloten. Beschermt tegen insecten.

Zijwanden:
linkerzijde is voorzien van een ventilatieraam (gaas/transparante folie), met een raamklep en ritssluiting die half of geheel gesloten kan worden. Rechterzijde met oprolbare ingang en ingebouwd ventilatieraam (gaas/transparante folie), eveneens met raamklep en ritssluiting tot half of geheel gesloten. De Picco Air heeft een gaaspaneel dat opzij kan worden opgerold en afgesloten met een ritssluiting. De toegangsdeur kan ook als luifel worden opgesteld.

Achterwand:
oprolbaar, aansluitsluis met een tunnelzoom voor de sluisstok en voorbereiding voor het bevestigen van peeskoord of magnetische adapter. Zie ook de uitgebreide beschrijving over het bevestigingen aan het voertuig!

Opbouw Picco Air:
Air-In systeem met een luchtslang diameter van 10 cm, 2 kamers,3 Air-In afstandhouders om de tentdiepte te verstevigen

Uitrusting:
naden aan de binnenkant gelast, de Picco Air heeft een rondom vast genaaide kuipzeil.

Frameschetsen

Standaarduitvoering
Aanbevolen extra stokken

tentdoek, gordijnen, afspanmateriaal, sluisstok, 2 stokken, draagtas, Picco met tentstokken, Picco Air met kuipzeil en met dubbele slagpomp

seitenwaende20

 

Ventilatievenster met flap en ritssluiting: de gaasvensters zijn voor de helft of volledig afsluitbaar met een flap. Beschermt tegen het binnendringen van regenwater.

 

ausstattung17

 

Flexibele spanringen: voor makkelijk en goed afspannen van de tent in de grond.

 

ausstattung18

 

Verstelbare afspanbanden: aangebracht aan de hoeken van de tent. De verstelbare afspanbanden maken het gemakkelijker om oneffenheden in de grond te compenseren.

 

ausstattung14

abgedeckte Reißverschlüsse

 

ausstattung08

 

Stabiele, ingenaaide stormstukken: voor optimale krachtenverdeling en voor de zekerheid. Bijzonder effectief in combinatie met een erachter geplaatste verandastok of een stormstok.

 

Maat B x D in cm Gewicht in kg Prijs in € Speciale prijs in €  
Picco Air320 x 150 x 10012690,00 550,00
Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Uitzetstok aluminium 110–200 cm, (per stuk)22,50 -

Magnetadapter-Set: Der Magnetadapter bietet nun eine noch schnellere Möglichkeit der Anbindung ans Fahrzeug. Er haftet auf ebenen Blechdächern und wird mit Keder und Profilen mit dem Zelt verbunden.

Kederadapter-Set: Für Fahrzeuge ohne Regenrinne bieten wir als Option ein Kederadapter-Set zur Befestigung des Zeltes (für die Kederstärken 6 und 7 mm).

Klappsauger: zur Befestigung des Schleusenstabes auch ohne Regenrinne oder Kederschiene: Schleusenstab einfach in den Klappsauger klemmen und diesen auf dem trockenen, sauberen Fahrzeugdach befestigen.

Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Magneetadapterset75,00 -
Koordadapter-Set39,00 -
Klapzuigbevestiging (per stuk)45,00 -

Windblende Campingbus: Die Windblende wird einfach in die Radfelgen eingehängt und gespannt. Damit Sie auch im Zelt geschützt sitzen. Material: beidseitig;PVC-beschichtetes Polyestergewebe, komplett abwaschbar mit Ösen für Erdnägel und Haken am verstellbaren Gurtband.In zwei Größen erhältlich: 270x42 (1) und 300x42 (2).

Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Tochtstrook kampeer- camperbus (1)85,00 -
Tochtstrook kampeer- camperbus (2)105,00 -
Wil je een tent bestellen?
VOLGENDE STAPPEN:
  • We nemen contact met je op.
    Zo zorgen we ervoor dat u de beste en meest geschikte oplossing krijgt.
  • Uw bestelling wordt door ons samengesteld en verzonden.

GEDETAILLEERDE VIDEOS

We hebben de functies en kenmerken samengevat in verschillende videos.