Spring naar hoofd-inhoud

Fjord 30

IDEAAL VOOR MINIVANS

Onze klassieker onder de bustenten. De omvangrijke basis uitrusting van de Fjord 30 is zeer compleet en met diverse uitbreidingen kunt u het comfort van de tent nog meer vergroten en aan uw wensen aanpassen.

Easy

Reistenten

Snel

Grondzeil

Voor bussen met een goothoogte van 180 – 220 cm

Tentdiepte / Tentbreedte: 
ca. 240 cm / ca. 340 cm

Uitrusting:
aan de binnenkant gelaste naden, slikrand aan de buitenkant.

Materiaal:
Texolan 30, PU-coating.

Voorwand:
uitneembaar en deelbaar met groot folieraam incl. gordijn in de linkerhelft, in de rechterhelft een ingang, die in gesloten toestand een groot ventilatieraam (met externe flap) is.

Zijwanden:
linkerwand met ventilatieraam (één helft gaas, de andere helft transparante folie), met stofflap en rits op de helft of geheel afsluitbaar, rechte zijde met oprolbare deur en ingewerkte ventilatieraam.

Achterwand:
zijdelings naar links oprolbaar met variabele windbescherming, verbindingssluis met tunnelzoom voor de sluisstok en voorbereiding voor het schuifkoord. Zie ook gedetailleerde beschrijvingen van de bevestigingen aan het voertuig!

Frame:
Longlife-frame (ommanteld fiberglas) 12,7 mm, incl. drie telescopeerbare dakspanstokken en sluisstok van staal.

Vloer als optie:
te bevestigen met ringen en blokjes.  Het ( extra ) grondzeil geeft vocht geen kans, reduceert de vorming van condenswater en is eenvoudig te reinigen.

ca. Packmaat in cm (B x D):
75 x 30

Opbouw:
PDF Download // PDF

 

tenthuid, stangen, gordijnen, spanmateriaal, 1 opbergzak

seitenwaende20

 

Ventilatievenster met flap en ritssluiting: de gaasvensters zijn voor de helft of volledig afsluitbaar met een flap. Beschermt tegen het binnendringen van regenwater.

 

ausstattung17

 

Flexibele spanringen: voor makkelijk en goed afspannen van de tent in de grond.

 

ausstattung18

 

Verstelbare afspanbanden: aangebracht aan de hoeken van de tent. De verstelbare afspanbanden maken het gemakkelijker om oneffenheden in de grond te compenseren.

 

ausstattung14

abgedeckte Reißverschlüsse

 

ausstattung21

 

Stormbeveiliging: ondersteunt de afspanning van de tent in de grond. Voor optimale krachtenverdeling en voor een veilige stand.

 

Abgedeckte Reißverschlüsse: decken die Reißverschlüsse der Fensterklappen und Eingänge ab. Schützt die Reißverschlüsse vor Schmutz, Nässe und UV- Licht. Erhöht die Langlebigkeit und steigert die Funktionsfähigkeit.

Maat B x D in cm Gewicht in kg Prijs in € Speciale prijs in €  
1340 x 24014,0690,00 550,00

Zeltboden: Der separate Boden hält Feuchtigkeit fern, reduziert die Kondenswasserbildung und lässt sich leicht reinigen.

Innenzelt: Das Innenzelt kann als Schlafplatz oder Aufbewahrungsort genutzt werden.

Sonnenvordach: Das Sonnendach spendet Schatten im Zelt. Das Dach kann nachträglich angebaut werden.

Magneetadapter set: De magnetische adapter biedt nu een nog snellere verbinding met het voertuig. Het hecht zich aan platte stalen daken en is verbonden met de tent met pees en profielen.

Koord adapterset: Voor voertuigen zonder regengoot bieden wij als optie een keder adapterset aan voor het bevestigen van de tent (voor de kederdiktes 6 en 7 mm).

Klapzuiger: Voor het bevestigen van de sluisstok zonder regengoot of rail: Klem de stok eenvoudig in de klapzuiger en bevestig deze aan het droge, propere voertuigdak.

Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Grondzeil50,00 -
Slaaptent 140 x 200 cm80,00 -
Luifel 340 x 140 cm79,50 -
Magneetadapterset75,00 -
Koordadapter-Set39,00 -
Klapzuigbevestiging (per stuk)45,00 -

Tochtstrook kampeerbus: Het windscherm wordt eenvoudig in de wielvelgen gehaakt en gespannen zodat u ook in de tent wordt beschermd. Materiaal: dubbelzijdig; PVC-gecoat polyesterweefsel, volledig wasbaar met oogjes voor haringen en haken op de verstelbare band. Verkrijgbaar in twee maten: 270x42 (1) en 300x42 (2).

Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Tochtstrook kampeer- camperbus (1)85,00 -
Tochtstrook kampeer- camperbus (2)105,00 -
Wil je een tent bestellen?
VOLGENDE STAPPEN:
  • We nemen contact met je op.
    Zo zorgen we ervoor dat u de beste en meest geschikte oplossing krijgt.
  • Uw bestelling wordt door ons samengesteld en verzonden.

Tip:  Bij alle bustenten (behalve Maxum en Globus Plus) kunt u kiezen uit vier bevestigingsmogelijkheden. [meer]

Tip: De tent is vrijstaand en fungeert tijdens uw afwezigheid met de auto als welkome bergruimte voor bijv. meubels of fietsen.

Informatie over het materiaal

Stofstalen van onze tenten kunt u gratis laten opsturen. Klik eenvoudig op de knop "Stofstalen bestellen" en vul vervolgens het formulier in.

Stofstalen bestellen