Spring naar hoofd-inhoud

Easy

Nieuw

Reistenten

Prijsvoordeel

Air In

Snel

Zelttiefe

Fortuna Air

Het moderne Air In model maakt een snelle installatie mogelijk. Licht van gewicht en klein pakformaat maken Fortuna Air bijzonder. De Air In afstandskussen of de spanstok in Alu brengen meer stabiliteit aan het dak van de tent.

Dakintrek : ca 270 cm

 

Aanbrenghoogte: ca 240-255 cm

Materiaal: Texolan 30, PU – coating

Dak: met pees 7 mm (voor de caravans) en pees 6 mm (voor de cassetteluifel).

Algemene uitrusting: aan binnenzijde gelaste naden.

Voorwand: transparant venster met gordijnen oprolbaar naar omhoog als deur, of omvormbaar in zonneluifel. Met een hordeur oprolbaar naar boven afsluitbaar met ritsen, beschermt tegen insecten.

Zijwanden: beide zijwanden met 1 groot en 1 klein transparant venster met gordijnen en een deur zijdelings oprolbaar. Deur met hordeur afsluitbaar met ritsen, beschermt tegen insecten. Op beide zijkanten een hoge verluchting met een kap. Zelfs met slecht weer krijgen wij een permanente verluchting.

Constructie: Air In Systeem met luchtslang diameter 10 cm, 1 luchtkamer en 1 afstandskussen om het dak op te spannen. Het is mogelijk om de Air In afstandskussen te vervangen door een stok in Alu. De hoogte van de voortent is regelbaar dankzij adapters (bijgeleverd) onder de voeten.

Leveringsomvang: tent en gordijnen, 2 uitzetstokken, opspanstok alu, afspanmateriaal, 2 adapters voor de voeten, pomp dubbele actie en draagzak.

Frameschetsen

Standaarduitvoering
Aanbevolen extra stokken

tent en gordijnen, 2 uitzetstokken, opspanstok alu, afspanmateriaal, 2 adapters voor de voeten, pomp dubbele actie en draagzak.

Maat B x D in cm Gewicht in kg Prijs in € Speciale prijs in €  
1300 x 280910,00 725,00
Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Speciale aandrukstok aluminium (per stuk)29,50 -
Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Schuimrubberstrook (per stuk)22,50 -
Luchtkussen Air-In (per stuk)55,00 -
Product Prijs in € Speciale prijs in €  
Windbeschermingsslang 300cm185,00 -
Windbeschermingsslang 400cm210,00 -
Windbeschermingsslang 500cm245,00 -