Spring naar hoofd-inhoud

Fiesta 240

De lichte reistent van de extra klasse met betrekking tot kwaliteit, uitrusting en gewicht. Alle wanden zijn uitneembaar. Groot ventilatieraam in elke zijwand, 6 mogelijke ingangen, robuust en stevig tentweefsel, omvangrijk frame.

 

 

Reistenten

Prijsvoordeel

Tentdiepte / Voordak:
ca. 240 cm / ca. 20 cm

Materiaal:
dak volledig synthetisch, extern gecoat, voor- en zijwanden van trailtex-weefsel, lucht doorlatend, extreem licht, lichtecht en afwasbaar, hooggetrokken spat- en slikrand van hoogwaardig, aan beide zijden met kunststof gecoat polyesterweefsel, weersbestendig en compleet afwasbaar.
Voorwand: uitneembaar en deelbaar, zowel rechts als links een ingangsdeur, alle segmenten kunnen tot veranda weggeklapt worden; voorwand met gordijnen uitgerust; horizontale tunnelzomen voor de opname van stormstokken. Vanaf maat 16 met 4 ramen

Zijwanden:
uitneembaar; aan beide zijden met groot ventilatieraam; veranda-effect mogelijk; elke zijwand biedt 2 ingangsmogelijkhe-den (vooraan en achteraan aan het voertuig); horizontale tunnelzomen voor het opnemen van de stormstokken.

Frame:
25 x 1 mm staal; met twee extra orkaanstokken.

Maat Maten in cm Gewicht in kg Prijs in € Speciale prijs in €  
171031 - 10601.169,00 900,00
Wil je een tent bestellen?
VOLGENDE STAPPEN:
  • We nemen contact met je op.
    Zo zorgen we ervoor dat u de beste en meest geschikte oplossing krijgt.
  • Uw bestelling wordt door ons samengesteld en verzonden.

Tip: De materiaalcombinatie van uw tent moet steeds in het teken staan van het geplande gebruik. Reistenten moeten licht zijn, seizoen- en permanente tenten moeten bijzonder resistent en onderhoudsvriendelijk zijn. 

Informatie over het materiaal

Stofstalen van onze tenten kunt u gratis laten opsturen. Klik eenvoudig op de knop "Stofstalen bestellen" en vul vervolgens het formulier in.

Stofstalen bestellen