Spring naar hoofd-inhoud

dwt-Zelte

Kwaliteit, innovatie, individualiteit en verscheidenheid.

In het omvangrijke assortiment van de tentenfabrikant dwt vindt u alles wat u nodig hebt om uw vakantie en vrije tijd individueel vorm te geven en van reis-, seizoens- en permanent kamperen de perfecte ervaring te maken.
Van caravanvoortenten, bus- en campertenten, campingtenten en luifels tot praktische extra’s – en voortaan ook aanbouwbare zonneschermen.

Voortenten

Voor caravans

MOBIELE TENTEN

VOOR CAMPER BUSJES EN KAMPEERBUSSEN

Wij willen dat u langdurig plezier beleeft aan uw nieuwe tent. Van het concept, een aantrekkelijk design en de beste materialen tot aan de nauwkeurige afwerking door de handwerker – wij laten niets aan het toeval over. Met de productfilter vindt u nu nog eenvoudiger uw gewenste tent. Daarnaast bevat de nieuwe adviesrubriek nog veel meer nuttige informatie bij de tent. Hier vindt u tips voor het onderhoud, info bij de materialen, aanwijzingen om de juiste tentmaat voor uw voertuig te achterhalen en montage-instructies voor caravanvoortenten in pdf-formaat om te downloaden en af te drukken.

 

Adviezen

Wij informeren u omtrent verschillende onderwerpen over tenten. Wij willen graag dat u uit ons tentenprogramma de juiste tent voor het door u gewenste gebruiksdoel uitkiest.

Stofstaaltjes

Voor ieder die ons niet ter plaatse kan bezoeken, bieden wij nu een heel bijzondere service. U kunt gemakkelijk en online voor een brede selectie uiteenlopende tenten gratis stofstaaltjes aanvragen.

Matenconfigurator

Weet u niet welke tentmaat u voor uw voertuig nodig hebt? Met onze matenconfigurator kunt u snel de perfecte tentmaat bepalen.